| A Taste of Catalonia: A social media analysis of gastronomic content on Instagram | 2025 | Marti Ochoa, J.; Noguer Junca, E.; Martin Fuentes, E. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Human resources and regenerative tourism | 2025 | Noguer Juncà, E.; Crespi Vallbona, M.; Louzao Belmonte, N. | Article en llibre | 
                    
                    
                        | Food tourism experiences in summer markets: the case of La Santa Market (Catalonia, Spain) | 2025 | Crespi Vallbona, M.; Noguer Juncà, E.; Mascarilla Miró, O. | Capítol de llibre d'investigació | 
                    
                    
                        | Bee tourism: apiculture and sustainable development in rural areas | 2025 | Fusté Forné, F.; Noguer Juncà, E.; Crespi Vallbona, M. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | The role of summer markets in promoting authenticity and social sustainability of the regions: The case of La Santa market (Catalonia, Spain) | 2024 | Crespi Vallbona, M.; Noguer Juncà, E. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Food shining amid nature: marketing potatoes in the Prades mountains (Catalonia, Spain) | 2024 | Crespi Vallbona, M.; Fusté Forné, F.; Noguer Juncà, E.; | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Local Perspectives of the Relationships between Food and Tourism in the City of Girona (Catalonia, Spain) | 2024 | Ginés Ariza, P.; Noguer Juncà, E.; Fusté Forné, F. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Barcelona hotel employees and their conception of fair work. An exploratory study | 2023 | Crespi-Vallbona, M.; Noguer-Juncà, E.; Luzao, N; Cormina, Ll. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | The destination attachment cycle. The case of academic tourism | 2023 | Crespi-Vallbona, M.; Noguer-Juncà, E.; Coromina, Ll. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Designing Michelin-starred menus from the perspective of chefs: Is the presence of local food worth a trip? | 2023 | Fusté Forné, F.; Noguer Juncà, E. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Regional foods in the tourism value chain: the case of Hazelnut of Brunyola | 2023 | Noguer-Juncà, E.; Fusté-Forné, F. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | The effect of technological changes in human resource policies. The case of hotel sector of Barcelona. | 2023 | Crespi-Vallbona, M.; Noguer-Juncà, E. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Los impactos socioculturales de la actividad turística: el encuentro entre residentes y visitantes | 2022 | Noguer-Juncà, E.; Canaleta-Safont, E. | Capítol de llibre d'investigació | 
                    
                    
                        | IBIX. Pobles abandonats i eficiència territorial | 2022 | Barrull, C.; Figueras, N.; Jané, O.; Jiménez, M. C.; Mach, A.; Noguer-Juncà, E.; Obiols, Ll.; Santesmases, J.; Viso, F. | Editor llibre d'investigació | 
                    
                    
                        | La hospitalidad de la industria turística. El caso de la medicalizaciín del Hotel Melià Barcelona Sarrià durante la pandemia de la Covid 19 | 2022 | Noguer-Juncà, E.; Crespi-Vallbona, M. | Capítol de llibre d'investigació | 
                    
                    
                        | Una proposta sense sentit | 2022 | Noguer-Juncà, E. | Altres | 
                    
                    
                        | Els efectes de la pandèmia de la Covid-19 en zones de muntanya: el cas de la comarca del Ripollès | 2022 | Noguer-Juncà, E.; Rigall, R. | Acta congrés | 
                    
                    
                        | Turisme: guies per a una docència universitària amb perspectiva de gènere | 2022 | Noguer Juncà, E.; Crespi Vallbona, M. | Llibre docent | 
                    
                    
                        | Marketing environmental responsibility through 'green' menus | 2022 | Noguer Juncà, E.; Fusté Forné, F. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | El trabajo justo: uno de los principales retos para las organizaciones hoteleras del siglo XXI | 2022 | Noguer-Juncà, E.; Crespi-Vallbona, M.; | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Les vinyetes filatèliques de la Junta Provincial de Turismo | 2022 | Noguer-Juncà, E.; Sauret, J. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Valorising the rural pantry: Bridges between the preservation of fruits and slow tourism in Catalonia | 2022 | Ginés-Ariza, P.; Fusté-Forné, F.; Noguer-Juncà, E. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Revisión y tendencias futuras de los impactos socioculturales del turismo | 2022 | Noguer-Juncà, E.; Canaleta-Safont, E.; Crespi-Vallbona, M. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Perspectiva de Género en la Educación Universitaria: el Caso de los Grados en Turismo en Cataluña | 2021 | Noguer Juncà, E.; Crespi Vallbona, M.; | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Food in Slow Tourism: The Creation of Experiences Based on the Origin of Products Sold at Mercat del Lleó (Girona) | 2021 | Fusté Forné, F.; Ginés Ariza, P.; Noguer Juncà, E. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Sociocultural and gastronomic revaluation of local products: trumfa in the Vall de Camprodon (Catalonia, Spain) | 2021 | Noguer-Juncà, E.; Crespi-Vallbona, M.; Fusté-Forné, F. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Las viñetas filatélicas como elemento publicitario: el caso de la hotelería española | 2021 | Noguer-Juncà, E.; Sauret, J. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Annals 2020 Centre d'Estudis Comarcals del Ripollès | 2021 | Noguer-Juncà, E. i Camps-Casals, N. | Editor llibre d'investigació | 
                    
                    
                        | IBIX. Els pobles abandonats als Pirineus: causes i conseqüències | 2020 | Barrull, C.; Figueras, N.; Jané, O.; Jiménez, M. C.; Mach, A.; Noguer-Juncà, E.; Obiols, Ll.; Santesmases, J.; Viso, F. | Editor llibre d'investigació | 
                    
                    
                        | Un segle de canvis a la Vall de Camprodon: paisatge, economia i població | 2020 | Noguer-Juncà, E.; Pedrosa-Hernàndez, C. | Acta congrés | 
                    
                    
                        | Creativitat per reiniciar el turisme | 2020 | Noguer-Juncà, E. | Altres | 
                    
                    
                        | Los programas de igualdad de género en el sector hotelero: revisión crítica de la situación en Cataluña | 2020 | Noguer Juncà, E.; Crespi Vallbona, M.; Solé, J. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Annals 2017-2019 Centre d'Estudis Comarcals del Ripollès | 2020 | Noguer-Juncà, E. i Camps-Casals, N. | Editor llibre d'investigació | 
                    
                    
                        | Les vinyetes filatèliques turístiques, un element publicitari gairebé desconegut: el cas de Camprodon | 2020 | Noguer Juncà, E.; Sauret, J. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Efectos de la variabilidad climática en las estaciones de esquí pirenaicas: el caso del Vallter 2000, Girona | 2020 | Barriocanal, C.; Noguer-Juncà, E.; Guijarro, T. | Acta congrés | 
                    
                    
                        | Comportamiento espacio-temporal de los visitantes del nucleo urbano de Tortosa, Tarragona | 2020 | Giné-Roé, G.; Barriocanal, C: Noguer-Juncà, E.; Sáez-Puig, A. | Acta congrés | 
                    
                    
                        | Cruceristas sénior: turismo de calidad, sostenible y desestacionalizado | 2019 | Noguer-Juncà, E. | Altres | 
                    
                    
                        | La accesibilidad de los atractivos turísticos culturales: el caso de la ciudad de Barcelona | 2019 | Noguer Juncà, E.; Sáez, A. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | De l'estiueig al turisme | 2019 | Noguer-Juncà, E. | Altres | 
                    
                    
                        | Les estacions d'esquí com a eina de dinamització econòmica del Pirineu català: el cas de Vallter 2000 i la Vall de Camprodon | 2019 | Noguer-Juncà, E. | Acta congrés | 
                    
                    
                        | Estiuejants, excursionistes i forasters. Història del turisme a la Vall de Camprodon | 2019 | Noguer-Juncà, E. | Llibre d'investigació | 
                    
                    
                        | La planificación de los destinos turísticos rurales: el caso de la Carta de Paisaje del Valle de Camprodón | 2018 | Noguer-Juncà, E. | Capítol de llibre d'investigació | 
                    
                    
                        | Los estudios de público como herramienta de gestión de los museos: el caso del Museo Picasso de Barcelona | 2018 | Noguer Juncà, E.; Sáez, A. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Dirección de Recursos Humanos | 2018 | Noguer-Juncà, E. | Capítol de llibre docent | 
                    
                    
                        | La valoración de los paisajes rurales: el caso del Valle de Camprodón | 2018 | Noguer-Juncà, E. | Capítol de llibre d'investigació | 
                    
                    
                        | Història i art. La Barcelona de principis del segle XX | 2017 | Garcia, J.; Alvado, A.; Sorribes, J.; Boyra, J.; Noguer-Juncà, E.; Molero, S.; Molina, J.J. | Capítol de llibre d'investigació | 
                    
                    
                        | Els relats turístics del Pirineu català: el cas dels llibres de viatge sobre la Vall de Camprodon editats entre 1880 i 1936 | 2017 | Noguer-Juncà, E. | Acta congrés | 
                    
                    
                        | El impacto de las nuevas tecnologías en los destinos turísticos de montaña: el Valle de Camprodón como estudio de caso | 2017 | Noguer Juncà, E. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | La mirada dels visitants del segle XXI als atractius naturals i culturals de la Vall de Camprodon | 2016 | Noguer-Juncà, E. | Acta congrés | 
                    
                    
                        | Las nuevas tecnologías de la información y los destinos turísticos de montaña: el caso de Camprodón | 2016 | Noguer-Juncà, E. | Acta congrés | 
                    
                    
                        | La imatge turística de la Vall de Camprodon | 2014 | Noguer-Juncà, E. | Acta congrés | 
                    
                    
                        | Los Paisajes postmodernos y el Turismo | 2011 | Noguer Juncà, E. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | El futur Museu del Paisatge de Catalunya a Olot | 2011 | Noguer-Juncà, E. | Editor llibre d'investigació |